Citáty o Vianociach

Existuje mnoho citátov o láske, o priateľstve, o ľuďoch, o šťastí a mnohých iných zaujímavých témach. Našli sme pre vás dokonca aj citáty o vianociach. Nech sa páči 🙂

„Najlepším zo všetkých darov vianočného stromu je prítomnosť šťastnej rodiny a pokoj zabalený v našom srdci“ (Burton Hillis)

Vianoce nie sú ani tak veľmi o otváraní darčekov ako o otváraní našich sŕdc“ (Janice Maeditere)

„Na Bohu sa mi páči to, že svoju štedrosť neprejavuje iba na Vianoce.“ (Pavel Kosorin)

„Poznám istého gynekológa ktorý denne zlikviduje ľudské životy, ale na Vianoce nie je schopný zabiť kapra.“ (Max Kašparů)

„Otváranie darčekov sa deje v čase Vianoc, ale buďte vďační celoročne za darčeky, ktoré dostávate.“ – Lorinda Ruth Lowen

„Ten, kto nemá Vianoce v jeho srdci, nikdy ho nenájde pod stromom.“ – Roy L. Smith

Vianoce znamenajú tak veľa kvôli jednému neobyčajnému dieťaťu. Ale Vianoce nám tiež pripomínajú, že všetky deti sú neobyčajné, že sú darmi od Boha, darmi neobyčajnej hodnoty, ktoré znamenajú viac než akékoľvek peniazmi zakúpené darčeky. V ich láske a smiechu, v našej nádeji pre ich budúcnosť spočíva skutočný význam Vianoc.“ (Ronald Reagan)

„Návrh na vianočné darčeky: Nepriateľovi, odpustenie. Súperovi, toleranciu. Priateľovi, tvoje srdce. Zákazníkovi, službu. Všetkým, vľúdnosť. Každému dieťatu, dobrý príklad. Sebe, rešpekt.“ (Oren Arnold)