Inšpirácie a nápady na darček žene k Vianociam

Čo môžete vašej vyvolenej darovať pri príležitosti čoraz bližších Vianoc? Nuž možností máte skutočne veľmi veľa a záleží len na vás, ktorú si zvolíte. Všeobecne sa pri tom oplatí zohľadňovať jej záujmy a byť originálny, neopakovať rovnaký dar rok čo rok za sebou. Ak hľadáte viac inšpirácií a konkrétne nápady, nech sa páči, čítajte prosím ďalej:

Myslite ako ona a odhaľte jej tajné sny

  1. Prekvapte ju a zvoľte niečo, čo by od vás nečakala hoci súčasne viete, že jej to spraví radosť. Prekonajte svoj strach z výšok a venujte jej let balónom, o ktorom sníva od detstva. Vyberte sa s ňou na koncert jej obľúbenej skupiny, hoci ich muzika skutočne nie je práve pre vás. Pripravte jej niečo v kuchyni, hoci obyčajne sa tejto miesnosti vyhýbate veľkým oblúkom.
  2. Pokúste sa vžiť do jej kože a myslieť ako žena. Je nám jasné, že to znie oveľa ľahšie ako sa reálne uskutočňuje, určite však viete, čo máme na mysli. Zamyslite sa či by ste darček, nad ktorým uvažujete darovali aj najlepšiemu priateľovi alebo inej osobe. Ak áno, tak pravdepodobne nejde o tú najlepšiu možnosť a mali by ste sa snažiť vymyslieť niečo, čo by ste vybrali výlučne len pre ňu. Vtedy viete, že ste na tej správnej ceste.
  3. Ak si daná žena na materiálne dary príliš nepotrpí, venujte jej spoločný zážitok. Bavia ju zimné športy? Čo takto lyžovačka v Alpách? Sníva o odhaľovaní tajomstiev pyramíd v Gíze? Hor sa do Egypta! Máloktorá žena by sa nepotešila víkendu strávenom v luxusnom hoteli alebo romantickej večeri v elegantnej reštaurácii.

Čo s určitými tipmi vianočných darov?

  1. Mnoho mužov kupuje dar, o ktorom sú presvedčení, že trafia do čierneho a tým je parfum alebo iný druh kozmetiky. S tým ale opatrne! Odporúčame túto možnosť voliť len v prípade, že dobre poznáte, aké vône, prípravky alebo značky sa dáme vášho srdca páčia a aké skutočne používa. Inak sa môže ľahko stať, že vyberiete parfum, ktorého aróma lahodí vám alebo vám ho odporučí energická asistentka v predajni, ten však nemusí nutne potešiť aj obdarovanú ženu, ak je napríklad na isté prípravky alergická alebo ich jednoducho nemá rada alebo nepoužíva.
    TIP: Kozmetiku môžete kúpiť v tomto obchode.
  2. Ak uvažujete nad kúpou nejakého kúska oblečenia, obuvi alebo kabeliek, nakuknite do jej šatníka, aby ste si spravili lepšiu predstavu o tom, čo nosí, aké farby a strihy sa jej páčia či akú veľkosť vôbec používa. S podobnými informáciami zvolíte darček s väčšou istotou a nebudete sa musieť do obchodu vracať po Vianociach, aby ste vymenili priveľkú alebo primalú veľkosť za adekvátnu.
    TIP: Dámske oblečenie kúpite tu alebo aj v tomto obchode.
  3. Dajte si pozor na darovanie spodného prádla, ak máte s obdarovanou ženou ešte len krátky vzťah, v ktorom ste zatiaľ nepostúpili na ďalší level. Podobný dar je veľmi osobný a mohol by byť v rannej etape vzťahu považovaný ako niečo nevhodné za hranicou dobrého vkusu. Na začiatku sa neopatí investovať ani do príliš drahých darov, pri ich prijatí by sa totiž vaša začínajúca priateľka mohla cítiť nepríjemne a príliš zaväzujúco.
    TIP: Spodné prádlo pre manželku či priateľku kúpite tu.

Niekoľko všeobecných rád na záver

  1. Skúste si voľbu vianočného darčeka pre manželku alebo priateľku poriadne premyslieť a ideálne s predstihom, nenechávajte si to na poslednú chvíľu. Do hľadania daru sa oplatí investovať aj viac úsilia, v prípade, že ide o predmet jej obľúbenej značky, ktorý už nedostať bežne v obchodoch. Pohľadajte na internete či naň niekde predsa len nenatrafíte.
  2. Darujte vašej žene aj niečo, čo ste vytvorili vlastnými rukami a šikovnosťou. Takýto dar je veľkým originálnym gestom a vhodným spôsobom ako obdarovanej osobe ukázať, ako veľmi vám na nej záleží a čo všetko pre vás znamená.
  3. V prípade, že si už skutočne nebudete vedieť rady a nechcete sa vašej dámy spýtať priamo o čo by mala záujem, môžete túto otázku nasmerovať na ženy v jej okolí, v prípade, že s nimi relatívne dobre vychádzate. Ideálne sestry alebo najlepšej priateľky, skrátka ženy, ktorá dobre pozná vkus a záľuby tej vašej.

Pre mnohé ženy a matky sa čas Vianoc spája s výraznejšími prípravami a veľkým upratovaním, počas ktorého sa snažia dom či byt vyzdobiť a dodať mu tak pravého vianočného ducha. Pokiaľ doma v týchto dňoch (ale aj inokedy) pomôžete s domácimi prácami alebo dekoráciou, určite bude vaša snaha náležite ocenená a môžete to pridať ako plusovú hodnotu k vianočnému darčeku.